Hvor skal man reise til som backpacker i Sør-Amerika?

BackpackingBackpacking i Sør-Amerika byr på fantastisk natur, vild adventure, unikt dyreliv, vakre sandstrender og hektisk storbyer. Det kan være vanskelig å velge mellom de mange spennende lande. Derfor gir vi deg her et bud på, hvor man skal reise til som backpacker i Sør-Amerika.

Brasil

Beveg kroppen til lekre sambarytmer, slapp av ved de fine sandstrender og opplev et naturlig wonderland i Amazonas jungelen. Brasil er et mekka for backpacker, der elsker kulturelle opplevelser, avslapping i vakre omgivelser og grenseoverskridende adventure. Ta din backpackerreise til helt nye høyder på toppen av Corcovado-fjellet i Rio de Janeiro, hvor den 30 meter høye Krist-statue våker over byen.

Du kommer ikke til å kjede deg, når du reiser som backpacker i Brasil. Landet byr på den ene nervepirrende utfordring etter den andre. Dykk med havets forunderlige dyr, kjør beach buggy gjennom store vannhull, skydive over det vakre landskap eller surf på de store bølger langs den fine kystlinje. Krydder din backpakcerriese til Brasil med smakfulle mat, forfriskende drinks og brasiliansk fotball i verdensklasse.

Ecuador & Galapagos

En backpackerriese til Sør-Amerika bør inkludere vidunderlige Ecuador med de utrolige Galapagosøyer. Landet har det hele. Frodig jungel, snedekket fjell, fasinerende indianerkulturer og selvfølgelig de enestående Galapagosøyer. Ecuador strekker seg fra Amazonas rengskog over Andesfjellene ut til den vakre kyst. Et sant paradis for backpackere.

1000 kilometer vest fra Ecuadors kyst ligger Galapagosøyene. Disse avsides vulkanøyer er verdensberømt for sitt unike og sjeldne dyreliv. Møt sjøløver, leguaner, flamingoer, haier og den helt spesielle elefantskilpadde, der kan vei opp mot 250 kilo. Du vil møte backpackere fra hele verden som valfarter til denne fantastiske destinasjon.

Colombia

Colombia er en uspolert perle med frodige regnskoge, idylliske landsbyer, vakre sandstrender og de imponerende Andesfjellene. Backpacking i Colombia er for deg, som elsker å reise til uberørte destinasjoner, hvor turisme ikke har overtatt landets skjønnhet.

Mange backpackere trekker gjennom den eksotiske regnskog til de sagnomsuste ruinene, Lost City.

Dette must-see om din Backpacker reiser krysser Colombia ‘ s grenser. Landets største byer Bogota og Medellin pulserer av liv og spennende historier. I Medellin kan du vandre i fotsporene til den beryktede narko baronen, Pablo Escobar, og nyte de vakre, fortryllende gatene.

Peru

Sør-Amerikas natur springer alle rammer. Det gjelder også for vakre Peru. Den varierende natur består av brusene elver, snøkledde fjelltinder, tør sandørken og den eviggrønne Amazonregnskog.

Særlig en severdighet gjør, at backpackere fra hele verden tar den lange vei til Peru, nemlig det mystiske inkarike, Machu Picchu. Dette enorme ruinkompleks er kåret til et av verdens 7 nye underverker og vil være det ultimative høydepunkt på din backpackerreise.

Det er langt fra bare Machu Picchu, der gjør Peru tiul den perfekte backpackerdestinasjon. Opplev Titicacasjøen, Den Hellige Dal, Inkaenes hovedstad, Cuzco, enorme nasjonalparker og Perus fantastiske hovedstad, Lima.

Bolivia

Om du reiser til Bolivia som backpacker, får du en helt unik opplevelse store deler av landet ligger isolert høyt oppe i Andesfjellene, hvor befolkningen bor i sjarmerende landsbyer og lever etter gamle tradisjoner. Bolivia er det minst utviklet land i Sør-Amerika, hvilket gjør din backpackerreise gjennom landet helt spesiell.

Besøk verdens største saltslette, Salar de Uyuni og opplev det fasinerede syn av himmel og jord der går i et. Bolivia hovedstad, La Paz, ligger vakkert plassert i den dal omringet av høye fjell. Her samler backpackere seg på de koselige cafeer og nyter en drink eller to i det festlige natteliv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *